Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Internat

Känn dig som hemma på vårt internat! Här är det nära till både vännerna och skolan, men att bo här kräver också att du tar hänsyn till andra. Ca en gång i månaden är det internatmöte där alla boende pratar igenom hur det fungerar på internatet, och planerar för gemensamma aktiviteter som t ex utflykter, biobesök eller gemensam matlagning.

I dagsläge har vi 17 enkelrum och 3 dubbelrum med egen dusch och toalett, varav två är handikappanpassade. Rummen är möblerade med enkelsäng, nattduksbord, hyllor, skrivbord och stol. På internatet finns också gemensamt kök, vardagsrum och tvättstuga.

Skolans matsal serverar frukost och lunch måndag till fredag. Övrig tid lagar de boende på internatet sin egen mat i internatets kök. En välsorterad matbutik med generösa öppettider 7 dagar i veckan finns på 5 minuters gångavstånd från skolan.

Kostnad

  • Enkelrum: 1150 kr per vecka
  • Dubbelrum: 925 kr per person per vecka eller 1295 kr om man vill bo ensam i ett dubbelrum

I kostnaden ingår både mat och boende, och maten kan inte väljas bort.

Kostnaden för rummet och maten faktureras och ska betalas i förskott varje månad. Vid kursstart i slutet av augusti betalar du både för dagarna i augusti och hela september.

Du betalar logi för alla lov. Jullovet är kostnadsfritt om du bor någon annanstans under dessa veckor. Uppsägning av hyreskontraktet görs skriftligen 14 dagar i förväg. Observera att studerande som vid kursens slut har skulder till skolan inte blir antagen följande läsår.

Internat i mån av plats

Om du har önskat internatboende i din ansökan till oss så kommer du att få ett meddelande med kontrakt och vidare instruktioner när du har "Tackat ja" till din plats.

För mer information om skolans internat ta kontakt med Yvonne Forsström, enhetschef service.

Yvonne Gunnervald Forsström

Enhetschef Service
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-08-24 08:45