Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Internat

Känn dig som hemma på vårt internat! Här är det nära till både vännerna och skolan, men att bo här kräver också att du tar hänsyn till andra. Ca en gång i månaden är det internatmöte där alla boende pratar igenom hur det fungerar på internatet, och planerar för gemensamma aktiviteter som t ex utflykter, biobesök eller gemensam matlagning.

I dagsläge har vi 17 enkelrum och 3 dubbelrum med egen dusch och toalett, varav två är handikappanpassade. Rummen är möblerade med enkelsäng, nattduksbord, hyllor, skrivbord och stol. På internatet finns också gemensamt kök, vardagsrum och tvättstuga.

Skolans matsal serverar frukost, lunch och lagad kvällsmat måndag till torsdag, samt frukost och lunch på fredag. Övrig tid lagar de boende på internatet sin egen mat i internatets kök. En välsorterad matbutik med generösa öppettider 7 dagar i veckan finns på 5 minuters gångavstånd från skolan.

Kostnad

  • Enkelrum: 1125 kr per vecka
  • Dubbelrum:

I kostnaden ingår både mat och boende, och maten kan inte väljas bort.

Rummet och maten ska betalas i förskott varje månad. Vid kursstart i slutet av augusti betalar du både för dagarna augusti och hela september. Du betalar för alla lov utom jullovet. Uppsägning av hyreskontraktet görs skriftligen 14 dagar i förväg. Observera att studerande som vid kursens slut har skulder till skolan inte blir antagen följande läsår.

Internat i mån av plats

Om du har önskat internatboende med din ansökan till oss så meddelar vi i samband med antagningsbeskedet om du har fått en plats på internatet.

För mer information om skolans internat ta kontakt med Yvonne Forsström, enhetschef service.

Yvonne Gunnervald Forsström

Enhetschef Service
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-08-08 15:51