Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fika & mat

Skolans matsal
Matsalen finns där för dig när det börjar kurra i magen – oavsett om du behöver en ordentlig frukost innan lektionerna, vill ha en god ekologisk lunch eller bara är sugen på en kopp kaffe. Här kan du köpa följande:

  • Frukost (inkl gröt, ägg mm) – ingår i internatkostnaden, 45kr för övriga deltagare
  • Lunch – ingår i internatkostnaden, 65 kr för övriga deltagare
  • Eftermiddagsfika - 20kr
  • Frukt - 5kr
  • Kaffe/te - 10kr

Dessa förmånliga priser gäller för skolans kursdeltagare. Andra priser gäller för externa gäster och personalen.

Skolan har ett eget gult betalkort (VIP-kort) som du kan använda för att betala i matsalen. Du skaffar kortet i matsalen och laddar det med valfritt belopp.

VIP-kortet fås matsalen och laddas med valfritt belopp. Sedan kan kortet användas vid betalning vilket spar tid jämfört med att betala med kontokort. Det går snabbare att betala med VIP-kortet än med bankkort.

Förmiddagsfika
Hela skolan fikar tillsammans på förmiddagsrasten måndag-fredag och det är ett fint tillfälle att träffa deltagare och personal från andra kurser. Det serveras te/kaffe/juice och smörgås eller frukt i matsalen. Förmiddagsfikat ingår i serviceavgiften.

Medhavd mat
Centralt beläget i Skolhuset ligger Café Goja. Här finns sittplatser och möjlighet att värma sin medhavda lunch samt koka vatten.

Senast uppdaterad: 2023-01-19 12:18