Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vecka 9, 24 feb - 28 feb

 Jag vill passa på att tacka alla härliga lunchgäster som har kommit och ätit genom åren då jag      arbetat som kock här på Fristad Folkhögskola.

Detta är min sista vecka och efter det drar jag vidare mot nya utmaningar.

                                Hälsningar Ida

 

MÅNDAG

Lunch              Stekt kycklingklubba (G) (MF) med Eko potatis, gräddsås (G) & gelé

Vegetarisk      Hemgjorda grönsaksbiffar (G) (MF) med dragonsås (G)

Kvällsmat       Fiskgratäng (G) med stekt potatis

TISDAG

Lunch              Panpizza med diverse olika topping

                         Köket bjuder på semla till alla som köper lunch

                         Blir det semlor över så säljs dem 14.30 i matsalen.

Kvällsmat       Bouef Burginon (G) (MF) KRAV nötkött med tagliatelle (MF)

ONSDAG

Lunch              Mustig köttgryta (G) (MF) KRAV nötkött med Eko potatis

Vegetarisk      Rödkålsgryta med bönor & linser

Kvällsmat       Kycklinggratäng (G) med Eko ris

TORSDAG

Lunch              Västerbottenostbakad torskgratäng med kräftor

                         & smak av hummer & räkor (G) med Eko potatis

Vegetarisk      Svampgratinerad squash

Kvällsmat       Pannbiff (MF) KRAV nötfärs, gräddsås (G), Eko potatis

                         & lingon KRAV

FREDAG

Lunch              Hamburgare (G) (MF) med hamburgerbröd (MF) KRAV

                          klyftpotatis KRAV & tillbehör

Vegetarisk      Vegburgare med bröd & tillbehör

Senast uppdaterad: 2020-02-11 08:23