Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vecka 43, 21 okt-25 okt

                        

                 GLUTENFRITT   (G)

                MJÖLKPROTEINFRITT  (MF)

Måndag

Lunch              Spenat & ostgratinerad torskgratäng (G) med Eko potatis

Vegetarisk       Svampgratinerad squash (G) med Eko potatis

Kvällsmat       Lammfärsbiffar (MF) med Eko ris & kall sås

Tisdag 

Lunch              Blandsvampsoppa (G) bröd, smör & ost

Dessert           Bärpaj med Eko glass

Vegetarisk     Morotssoppa med kokosmjölk (G) (MF)

Kvällsmat       Tacogratäng på KRAV-märkt nötfärs (G) med chips

Onsdag

Lunch              Krämig potatisgratäng med kryddig KRAV-märkt nötfärs (G)

Vegetarisk      Rotfruktsgratäng med timjan och citron (G)

Kvällsmat       Stekt panerad MSC-märkt fisk (MF) med Eko potatis & kall sås

Torsdag

Lunch              Mangochutneykyckling (G) med Eko ris

Vegetarisk      Mangochutneygryta med blomkål och morot och kokosmjölk (G) (MF)  

Kvällsmat       Krämig nötköttsgryta (G) på KRAV-märkt nötkött

                          serveras med tagliatelle

Fredag

Lunch              Gulasch på KRAV-märkt nötkött (G) (MF) serveras med 

                         cremefraiche & hembakt bröd

Dessert           Exotisk fruktsallad  med glass 

Vegetarisk     Gulaschgryta med oumpf (G) (MF)

 

                         

Senast uppdaterad: 2019-10-11 12:46