Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vecka 39 23/9-27/9

Måndag

Lunch:         Pastagratäng med zuccini & purjo från Trädgådsklassens odling

Kvällsmat:  Fiskgratäng med Eko ris

Tisdag

Lunch:         Thaigryta på kokosmjölk med kyckling & Eko ris

Vegetarisk: Thaigryta med röd curry och kokos

Kvällsmat:   Kalops på Krav-märkt nötkött & Eko potatis, rödbetor

Onsdag

Lunch:        Kokt Msc-märkt torskrygg, äggsås & Eko potatis

Vegetarisk: Rödbetsbiffar serveras med EKO potatis och gräddsås

Kvällsmat:   Risgrynsgröt med smörgås

Torsdag

Lunch:         Kålpudding på Krav-märkt nötfärs, gräddsås,

                      Eko potatis & Krav-märkta lingon

Vegetarisk: Kålpudding med linser serveras med EKO potatis och gräddsås

Kvällsmat:  Kycklingklubba, Eko ris & kall sås

Fredag

Lunch:         Portergryta på Krav-märkt nötkött, Eko potatis & gelé

Vegetarisk: Marockansk tagini

Senast uppdaterad: 2019-09-10 13:44