Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Måla i akvarell - Sommarkurs 27/6-1/7 2022 - 1 plats kvar

Akvarell av en ros.

Akvarell är en spännande målarteknik som ger oändliga möjligheter till uttryck och känsla. Under kursen kommer vi att testa olika akvarelltekniker - i en inspirerande miljö.

Akvarell är en spännande målarteknik som ger oändliga möjligheter till uttryck och känsla. Under kursen kommer vi att testa olika akvarelltekniker, hur vi blandar pigment för önskad färg och valör, hur papperskvaliteten påverkar slutresultatet m.m. Vi utforskar akvarellens möjligheter genom olika övningar.

Syftet med kursen är att ge grundläggande färdigheter i akvarellmålning och hur man bygger upp sitt motiv, lager för lager, för önskat slutresultat. Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som har målat ett tag. Svårighetsgraden anpassas individuellt utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Material ingår inte i kursen utan du tar med dig egna akvarellfärger, penslar och akvarellpapper till kursstart. Några veckor innan kursstart får du mer information kring vad du själv behöver ta med.

Ledare: Helen Liz Stenberg

Sommarkursdeltagare som sitter ute och målar.

Allmän information sommarkurser

Kurstid: vecka 26 (27 juni - 1 juli 2022) för specifika datum besök resp kurs hemsida, där datum finns i rubriken längst upp på sidan.

Längd: 5 dagar
Rök och Raku : tis-ons i vecka 24 och ons-fre i vecka 26
Improvisationsteater: 3 dagar tis-tors vecka 26

Kostnader:
5 dagar 3100 kr  och 3 dagar 1860 kr, vilket inkluderar förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch. 
Logi tillkommer med 600:- per natt inkl frukost och kvällsmat.
Maten serveras i Gröna Heden, skolans trivsamma matsal, där man lagar mat med ekologiska och egenodlade ingredienser. 
Materialkostnader tillkommer men viss material ingår.

Avbokning eller inställd kurs
Egen avbokning: För full återbetalning av kursavgiften ska avbokning göras senast en månad före kursstart. Vid avbokning senare än en månad innan behövs läkarintyg.
Inställd kurs: Hela kursavgiften återbetalas. Eventuellt inställd kurs meddelas senast 3 veckor innan kursstart. 

Senast uppdaterad: 2022-10-10 15:30