Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Drama 22-26 juni 2020-INSTÄLLD

Inställd på grund av för få anmälda!

I drama arbetar vi med fantasin som verktyg och utgår från samspelet mellan deltagarna. Med hjälp av dramaövningar, improvisationer och rollspel ges du här en möjlighet att utforska skapande med hjälp av dramapedagogik.

Under kursens fem dagar kommer vi att improvisera fram och gestalta de unika berättelser som uppstår i vårt samspel. Om vädret tillåter kommer vi även att arbeta med berättande med inspiration av skogen. Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att prova drama. Kanske vill du utveckla din egen fantasi och skaparkraft eller längtar efter en kreativ och lekfull vecka tillsammans med likasinnade. Du vill veta mer om hur vi aktivt kan stimulera ett skapande samspel i grupper. Kanske har du funderingar på att fortsätta förkovra dig inom drama och vill få mer kött på benen. Oavsett anledning så hoppas vi få se dig här i juni 2020.

Ledare är Åse Eliason Bjurström, dramapedagog med 30 års erfarenhet av att arbeta med dramagrupper i alla åldrar. Åse arbetar bland annat på Göteborgs universitet och har ett särskilt intresse för drama och sociala hållbarhetsfrågor, som hur kan vi skapa grupper där vi känner oss både trygga och modiga nog för att skapa mer hållbara framtider.

Information

Kurstid: 22 - 26 juni 2020
(Kurs i keramik har kurstiden 22-25 juni plus en dag i augusti, se specifik kurssida)

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar
(Kurs i keramik har 4 dagar +1 dag)

Kostnader:
3000 kr inkl. fika/lunch/fika.
Logi tillkommer med 550:- per natt inkl frukost och kvällsmat.
Materialkostnader tillkommer men viss material ingår.
Sommarkursen Drama har ej materialkostnader.

Kontakt sommarkurser

Annita Nielsen

Växeltelefon: 033-236800

E-post: fristads.folkhogskola@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-05-05 16:04