Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ansökningstider och besked

Ansökningsperioden för att börja läsa Allmän kurs till våren 2022 öppnar måndag vecka 43 kl 09.00 och stänger måndag vecka 47 kl 08.00 vecka. Ansökningslänkar finns på respektive kurssida.

Exakt hur antagningsprocessen går till skiljer sig lite mellan de olika kurserna – vissa bjuder t.ex. in till intervju, andra gör urval utifrån ditt personliga brev. Surfa in på resp kurssida för den kurs du är intresserad av, så hittar du vad som gäller under rubriken ”Ansökan & antagning”.

Gemensamt för antagning till våren är att vi arbetar med antagning under november. Du som skickar in din ansökan inom ansökningsperiodn kan räkna med att få besked i mitten av december.

Beroende på söktrycker kan vi komma att öppna upp för sena ansökningar efter ordinarie ansökningsperiod. Sena ansökningar hanterar vi så snart vi kan, och eventuellt antagningsbesked kan komma nära inpå kursstart.

Beskedet kommer digitalt i Schoolsoft, så du kan hålla koll oavsett var du än befinner dig.

Varmt välkommen med din ansökan! 


Senast uppdaterad: 2021-09-16 11:09