Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Ansökningstider och besked

Nu är det hög tid att ansöka till våra kurser som startar i augusti 2020. Det gör du enkelt här på vår hemsida genom att skapa ett konto i Schoolsoft. Ansökningslänk finns på respektive kurssida.

För dig som redan studerar hos oss på allmän kurs kan använda: Ansökan om fortsättning. Dessa länkar finns längst ner på sidorna om allmän kurs.

Exakt hur antagningsprocessen går till skiljer sig lite mellan de olika kurserna – vissa bjuder t ex in till intervju, andra gör urval utifrån ditt personliga brev. Surfa in på resp kurssida för den kurs du är intresserad av, så hittar du vad som gäller under rubriken ”Ansökan & antagning”.

Gemensamt för alla kurser är att vi arbetar med antagning under senare delen av maj och juni. Du som skickar in din ansökan senast den 15:e maj kan räkna med att få besked i slutet av juni.

Senare inkomna ansökningar hanterar vi så snart vi kan, men beskedet kan komma först i augusti.

Beskedet kommer digitalt i Schoolsoft, så du kan hålla koll oavsett var du än befinner dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Läsåret 20/21 kan mycket väl bli det bästa året i ditt liv!

Senast uppdaterad: 2017-04-27 09:42