Vecka 21

Måndag

Lunch:               Fiskgratäng på Msc-märkt torsk med räkor & parmesan

                           som serveras med kokt potatis          

Vegetariskt:      Pastagratäng med spenat

Kvällsmat:        Potatissallad med rostbiff & skinka, blandsallad

 

Tisdag

Lunch:               Husets Krav-märkta nötstek med gräddsås, kokt potatis

                           & gelé

Vegetariskt:      Oumph med potatis & sås

Kvällsmat:        Morotssoppa, bröd, smör & ost

 

Onsdag

Lunch:              Kycklinggratäng med ris

Vegetariskt:     Krämig quorngryta med ris

Kvällsmat:       Potatisbullar med bacon & lingon

 

Torsdag

Lunch:             Potatisgratäng med vegtacofärs

Dessert:           Ekologisk glass rabarber & ingefära

Vegetariskt:    se ovan

Kvällsmat:      Kokt torsk med spenatsås & potatis

 

Fredag

Lunch:             Dillkött som serveras med kokt potatis

Vegetariskt:    Ugnsgratinerade quornfileér med potatis & svampsås