Vecka 20

Måndag

Lunch:          Mangochutney med KRAV-märkt kyckling serveras med ris

Vegetariskt:  Linsgryta

Kvällsmat:     Vegetarisk soppa  två alternativ

Tisdag

Lunch:            Lyxfisk med MSC- märkt torsk serveras med potatis

Vegetariskt:    Pastagratäng med spenat

Kvällsmat:      Sallad med kassler och ris serveras med kall sås

Onsdag

Lunch:          Krämig soppa med broccoli och ädelost serveras med bröd, ost och smör

Dessert          Toscaäpplen med ekologisk vaniljglass

Kvällsmat:    Krämig baconpastagratäng

Torsdag

Lunch:          Köttgryta med KRAV-märkt nötkött med smak av senap

Vegetariskt:  Quorngryta med smak av senap

Kvällsmat:     Fiskgratäng med mos

Fredag

Lunch:           Indiska kycklingfärsbiffar KRAV-märkt serveras med ris och kall sås

Vegetariskt:   Rödkålsbiffar, serveras med ris och kall sås

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2017-05-09 08:32