Ansökningstider och besked

Nu är det hög tid att ansöka till våra kurser som startar i augusti 2019. Det gör du enkelt här på vår hemsida genom att skapa ett konto i Schoolsoft. Ansökningslänk finns på respektive kurssida.

För dig som redan studerar hos oss på allmän kurs kan använda: Ansökan om fortsättning.  Dessa länkar finns längst ner på sidorna om allmän kurs.

Exakt hur antagningsprocessen går till skiljer sig lite mellan de olika kurserna – vissa bjuder t ex in till intervju, andra gör urval utifrån ditt personliga brev. Surfa in på resp kurssida för den kurs du är intresserad av, så hittar du vad som gäller under rubriken ”Ansökan & antagning”.

Gemensamt för alla kurser är att vi arbetar med antagning under senare delen av maj och juni. Du som skickar in din ansökan senast den 15:e maj kan räkna med att få besked i slutet av juni. Senare inkomna ansökningar hanterar vi så snart vi kan, men beskedet kan komma först i augusti. Beskedet kommer digitalt i Schoolsoft, så du kan hålla koll oavsett var du än befinner dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Läsåret 19/20 kan mycket väl bli det bästa året i ditt liv!

Senast uppdaterad: 2019-03-11 11:05